Activiteiten

Zoals de naam al verklapt, organiseren wij veel leuke en afwisselende activiteiten. Dit doen we voor verschillende organisaties, onderwijs- & zorginstellingen, maar ook individueel. Zo kunnen wij iedereen in de maatschappij van dienst zijn.

Activiteitencentrum Plak, Koffie ochtend

Koffieochtend

Elke dinsdag- en donderdagochtend organiseren studenten van FIRDA een koffieochtend voor dementerende ouderen van de Waterman, locatie van Patyna.

Activiteitencentrum Plak, activiteiten sticker groen 2

Deelkast

Elke donderdag van 11:00 tot 12:15 en 13:30 tot 15:30 kunnen mensen kleding of spullen brengen voor mensen die het nodig hebben. Zij kunnen kleding voor een klein prijsje kopen. Iedereen moet voorzien zijn van eten en mooie kleiding!

Pleinbegeleiding

Elke dinsdag- en donderdagochtend/ middag spelen we samen met de kinderen als doel alle kinderen mee te laten spelen want iedereen hoort erbij! Na de basisschool organiseren de studenten van Firda een kidsclub waar ze gaan knutselen, spelletjes spelen en nog veel meer. Een mooi voorbeeld is de lampionnen tocht langs de bewoners van de Waterman. Een prachtige samenwerking!

Ga naar het kopje activiteiten voor meer informatie.

Activiteiten Wender

Elke donderdag ochtend gaan studenten naar Wender om leuke activiteiten te organiseren voor dak en thuislozen. Ze hebben een film middag georganiseerd en een etentje bij Restaurant Kiem in onze school. De groep gaat nu elke week samen met de bewoners de lunch verzorgen (kookactiviteit). Soms zegt de locatie waar je woont niet je verhaal!

Activiteitencentrum Plak

Individuele Activiteiten

Studenten bieden individuele activiteiten aan bij verschillende cliënten van verschillende instellingen.

Ouderenzorg

Studenten helpen Patyna in de ouderenzorg op de locaties de Waterman en de Ielânen.